PRIVATE LABEL

Създаване на собствена козметична марка – PRIVATE LABEL

La Mell Cosmetics притежава експертен опит, както и производствен и технологичен капацитет да произведе и брандира Вашата собствена козметична марка. Стандартизираните суровини, затвореният цикъл на производство и доказаните професионалисти, с които работим ни позволяват да Ви гарантираме, че ще направим за вас качествен и успешен продукт.

Какво можем да произведем за Вас

Цялата гама козметични продукти за лична хигиена, в т.ч. кремове, лосиони за лице, шампоани, лосиони и маски за коса, хигиенни и интимни гелове, дезинфектанти, слънцезащитни продукти и др.

Дейности по създаване на собствена козметична марка

Предлагаме Ви пълен набор от дейности от създаване на продукта до готовността му за пускане на пазара, в т.ч. избор на опаковка, дизайн, състав и консултация за насоката на новия козметичен продукт. В случай че имате вече изработен бранд, ние ще го изпълним със съдържание. Ако имате собствен материал, ние можем да произведем Вашите козметични продукти на ишлеме.

Регистрация

Новите козметични продукти подлежат задъжителнло на химичен и физикохимичен анализ, тестване, одобрение от технолог, изготвяне и подаване на документи за регистрация. Ние можем да направим всичко това за Вас. Доверете ни се!

Срокове за създаване на собствена козметична марка

В зависимост от сложността и обема на поръчката можем да завършим производствения цикъл на Вашата собствена марка козметика за период от 1 (продукти за масова употреба) до 6 месеца (за специфични продукти).

Запитване

Ново поле

11 + 1 =

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай първи нашите специални оферти!

GDPR

Абонирането е успешно!