За нас

Висококачествена българска козметика

La Mell Cosmetics е нова българска марка висококачествена козметика за коса, лице и тяло – шампоани, маски за коса, кристали, серуми, лосиони, олио за почистване на грим, мицеларна вода и др. Тя е продукт на бутиково козметично предприятие в гр. Шумен, което предлага пълен, затворен цикъл на козметично производство.

La Mell Cosmetics е продуктова линия, предлагаща серии козметика за коса, лице и тяло, разработени в продължение на години с желание, любов и професионализъм. Фирмата е собственост на Мадлен Николова, която е и управител на La Mell Cosmetics и след години усилена работа осъществява своята най-голяма мечта – да реализира свое козметично производство и собствена марка козметика!

Научен подход

Най-голямото богатство на La Mell Cosmetics са технолозите професионалисти – признати имена в бранша, създали продуктите на новата българска марка козметика за лице, коса и тяло. Производствената ниша, в която La Mell Cosmetics се развива, са всички видове продукти козметика за лична хигиена. Основният и безкомпромисен подход в работата по създаването на сериите мицеларна вода за лице, шампоаните против косопад, за бърз растеж и подхранващи, както и козметични продукти за тяло, е те да отговарят на всички изисквания за стандартизиране на този вид изделия.

Стандарти за качество

La Mell Cosmetics отговаря на българските и международни стандарти за качество.  При създаването на всеки продукт компанията се грижи за безопасността на суровините, тяхното качествено производство и съхранение. Доказателство за това са GMP и ISO сертификатите, които фирмата притежава.

Иновативни съставки

Специфичните суровини, вложени в шампоаните за бърз растеж и против косопад, са клинично тествани и доказано ефективни. Те са основани на някои от познатите благоприятни ефекти върху човека на т.нар. продукт „конско чудо“. В добавка към витамините А, Е и В, в мицеларните води La Mell Cosmetics се влагат черен хайвер, масла от японска роза, арган и шеа и други доказано полезни за кожата на лицето съставки. Виж повече в Продукти.

Козметика по поръчка

Благодарение на богатия си капацитет от производствени възможности, технологична база и доказани професионалисти, La Mell Cosmetics предлага услугата създаване на собствена марка козметика.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай първи нашите специални оферти!

GDPR

Абонирането е успешно!